Qui som?

Darrere del projecte Veus hi ha diverses entitats, col·lectius i institucions que han apostat per donar valor i reconèixer la diversitat cultural treballant des de la música.

Per davant de totes les Institucions, volem destacar el paper de les més de dues-centes persones que han pres part d'aquest projecte: alumnes de català, músics, fotògrafs, il·lustrador... Totes aquestes persones han estat el veritable motor i esperit d'aquest projecte. GràciesLa Capsa és un projecte de l'Ajuntament del Prat de Llobregat que  vol facilitar nous processos de treball en el camp de la creació musical, també vol obrir-se camí com un espai d'experimentació musical a partir del qual desenvolupar activitats diverses en un diàleg constant amb la ciutat i les persones, tant de forma presencial com virtual.


 El Centre de Normalització Lingüística del Prat de Llobregat treballa per facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits. El Centre disposa d’un equip humà especialitzat i de mitjans tècnics per atendre les necessitats de formació, d’assessorament i de gestió lingüística de les empreses, les entitats o la ciutadania.
El Centre de Promoció Social Francesc Palau és una associació sense ànima de lucre que treballa per la promoció integral de la persona des de l'àmbit de la cultura, els valors i el sentit socialitzador. D'entre els projectes que desenvolupen acullen cursos de català i presten especial atenció i suport a les persones nouvingudes amb una important xarxa de voluntaris..El Centre de Formació d'Adults Terra Baixa és un centre de formació de persones adultes del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que ofereix formació diversa a la ciutadania del Prat, des d'aprendre a llegir fins a la preparació per accedir a la universitat.El Programa Municipal de nova ciutadania i immigració. Any rera any l'Ajuntament ha donat suport a tots els projectes liderats pel Centre de Normalització lingüística que afavoreixen el reconeixement de la diversitat lingüística com un element positiu i enriquidor de la nostra ciutat. De forma paral·lela aquest programa treballa per l'acolliment i el suport a la ciutadania nouvinguda de la nostra ciutat.
El Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales ha apostat any rere any pels projectes liderats pel Centre de Normalització Lingüística del Prat de Llobregat..